Silikon Profil Nedir?

Bu silikon ürünler içinde yeri son derece çok olan silikon profil nedir? Getirdikleri ve sağladıkları pek çok avantaj ile silikon malzemelerin kullanımı da günümüzde oldukça yaygınlaşmıştır.  Silikon profiller, neme, karbona, korozyona ve oksijene son derece dayanıklı, ısı farklarına, sıcağa ve soğuğa son derece mukavemetli beyaz eşyadan aydınlatma ürünlerine dek geniş kullanım sahasına sahip malzemedir. Önder Silikon markamız altında en yüksek kaliteye sahip silikon profil ürünlerini müşterilerimizle buluşturuyoruz.

silikon profil nedir

silikon profil nedir

Silikon Profil Nedir ?

Önder Silikon olarak, silikon profil yanında ayrıca silikon fitil, silikon conta, silikon şerit, silikon lama, silikon levha ve silikon hortum gibi ürünlerin de hem tasarım hem üretim ve hem de satışını yapıyoruz. Kalite odaklı tasarım ve imalatlarımızı, müşterilerimizin bütçelerini düşünür uygun fiyatlarla satıyor ve böylece sektörümüzde öncü ve örnek firma olmayı da başarıyoruz. Her tür ihtiyaca dönük tasarım ve üretimi gerçekleştirme kapasitemiz, teknolojik alt yapımız ve nitelikli personelimizle silikon, plastik ve kauçuk ürünlerin üretimini kusursuz şekilde yapıyoruz.

Silikon Profil Özellikleri

Firma olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz, başta silikon profiller olmak üzere tüm silikon ürünlerde elde edeceğiniz avantajlar ve bu malzemelerin özellikleri ise şöyledir;

  • Yüksek ya da düşük sıcaklıklarda bu ürünlerin fiziksel özellik ve yapıları değişmez.
  • Bu malzemeler iklim ve mevsim koşullarından etkilenmez.
  • Bu malzemeler radyasyon, rutubet, ozon, korozyon, ultraviyole ışınlar, basınç ve oksijen karşısında yüksek nitelikte direnç gösterir.
  • Bu malzemeler çok yüksek derecede elektriksel izolasyon sağlar.
  • Kimyasal çözücülere karşı bu malzemeler dayanıklıdır.
  • Bu malzemeler, diğer maddelere yapışmaz.

 

Firma olarak, sağladığı bu avantajlar ile her tür silikon malzemeyi, tüm sektörlerde kullanmaya elverişli olarak tasarlıyor, üretiyor ve satıyoruz.

Firma Farkımız

Önder Silikon olarak, sahip olduğumuz modern tesislerde, yüksek teknoloji ile çalışarak, silikon malzeme ile en kaliteli ürünleri meydana çıkarıyoruz. Deneyimli personelimiz sayesinde tüm aşamalarda en nitelikli işlere imza atıyor, kullanım alanı oldukça yaygın olan silikon kapı profillerinden silikon contalara kadar ihtiyaç duyabileceğiniz en mükemmel ürünleri sizlere sunuyoruz.

Call Now ButtonTıkla Ara